Finger og håndpadler

At bruge fingerpaddles og håndpaddles som en del af din træning er en glimrende måde at opbygge din styrke i overkroppen samt forbedre dit armtags teknik.

Fingerpaddles dækker kun fingrene og kan være med til at forbedre din teknik mens håndpaddles, der dækker hele hånden, giver en større trykflade på vandet og derved også en øget modstand, som giver dig styrke i overkroppen. Finger- og håndpaddles findes i flere modeller og størrelser.

-24%
Original price was: 250,00 kr..Current price is: 189,00 kr..
Vælg muligheder
-34%

Finger og håndpadler

Finis Instinct fingerpadler

Original price was: 179,00 kr..Current price is: 119,00 kr..
Vælg muligheder


Svømmetræning med håndpaddles får dig til at arbejde hårdere på grund af det øgede niveau af modstand, du skal svømme igennem. Det styrker ikke kun dine arme og overkrop, du vil også mærke forbedringer i dit armtag. Fingerpaddles er designet til at fremme den perfekte håndposition i vandet. Fingerpaddles er mindre og lægger mindre belastning på skuldrene, hvilket giver dig en bedre følelse af vandet på håndfladerne, og hjælper dig med at arbejde med din håndplacering. Fingerpaddles og håndpaddles er lette og små, så de er nemme at opbevare i enhver svømmepose. Start træning med dem i dag, og du vil snart se fordelene! Fingerpaddles og håndpaddles findes i forskellige farver og modeller. Svømmespecialisten lagerfører alle de bedste mærker som Speedo, Arena, Finis, Madwave og Tyr.