Om svømmespecialisten

Vi hedder Søren og Susanne, og vi er indehavere af Svømmespecialisten / Swimshop.

Svømmespecialisten er den største online specialbutik af udstyr til konkurrencesvømning, motionssvømning, Open Water svømning samt udstyr til svømmehaller og friluftsbade i Danmark med mere end 2000 produkter på lager.

I over 30 år har vi fokuseret på at levere den bedste vejledning og shopping oplevelse til de mere end tusinder af kunder, som vi handler med. Vores succes er afhængig af mund til mund anbefalinger fra tilfredse kunder, og vi gør i hverdagen alt for at yde vores kunder den bedste service.

Vi arbejder dagligt for at leve op til vores motto om ”at hjælpe vores kunder med at nå deres mål inden for svømning og vandsport” – og så er vi stolte af, at vi er en af Tryg Fondens samarbejdspartnere ved Danmarks største Open Water arrangement – Christianborg Rundt.

Du er altid velkommen i både vores webshop eller butik på Rødovrevej 155 i Rødovre. Her kan du se vores store udvalg af svømmeudstyr og få den bedste vejledning af vores ”Svømmespecialist team” Mikkel, Amalie, Mathias, Søren og Susanne som alle har en baggrund i svømmeverdenen som tidligere- og nuværende elitesvømmere samt på amatørniveau.

Med svømmehilsner
Svømmespecialisten / SwimshopSwimshop ApS
Rødovrevej 155
DK- 2610 Rødovre
Tlf. (+45) 3672 0707
Email: [email protected]

Medlem af: Dansk Svømmebadsteknisk Forening og FDIH (Foreningen for
Dansk Internet Handel)

En tanke om “Om Svømmespecialisten

  1. Stine Jensen siger:

    Jeg henviste en veninde til svømmespecialisten, blot fordi jeg kender Søren. Hun var så tilfreds med service og produkt via jeres netshop, at nu hvor min egen dragt er gammel, er det selvfølgelig her jeg skal handle 🙂

Skriv et svar