StretchCordz

StretchCordz er en serie af træningsredskaber designet til at forbedre styrke, udholdenhed og fleksibilitet. Træningsredskaberne er primært designet til at skulle anvendes i vand, til både træning og rehabilitering, men kan også bruges på land.
Alle produkterne er fremstillet af et holdbart, elastisk materiale, der er yderst modstandsdygtigt overfor vand og klor, hvilket gør dem eminente til træning i vand. Produkterne findes i forskellige sværhedsgrader og hvilket gør det let for dig at tilpasse din træning efter dit eget niveau og personlige præferencer.
StretchCordz har designet deres træningsredskaber til at være alsidige og til at kunne bruges af alle uanset træningsniveau. Brugerne kan tilpasse træningen til deres individuelle behov, hvilket gør redskaberne yderst velegnede til alle uanset tidligere erfaring og træning.
Redskaberne kan anvendes til både styrketræning og genoptræning under vand. De er derfor særligt anvendt af personer med skader, der genoptræner under vand og elitesvømmere der ønsker at øge deres muskelmasse under deres svømmetræning. Redskaberne er derudover også designet til, at forbedre din svømmeteknik.

-31%

5 grunde til at anvende StretchCordz

  • StretchCordz giver en konstand modstand, når de trækker eller strækkes, hvilket hjælper med at opbygge din styrke og udholdenhed i mange forskellige muskelgrupper.
  • StretchCordz kan bruges til at forbedre di fleksibilitet og strækning af dine muskler og led. De kan hjælpe med at øge din bevægelses frihed og forbedre din mobilitet.
  • Fordi stretchCordz udelukkende anvender din egen kropsvægt og vandets modstand er de ekstem skånsom træning. Det er blandt andet derfor de er så gode at bruge til genoptræning af skader.
  • De er lette at have med rundt. Dit redskab fylder ikke mere end at de nemt kan være i din svømmetaske og det er derfor super nemt at have dit træningsredskab med rundt.

Hvem bruger StretchCordz træningsredskaber?

StretchCordz er enormt populært blandt svømmere, triatleter, fysioterapeuter og fitnessentusiaster, der ønsker at få en effektiv træning og forbedre deres ydeevne. Med andre ord alle der elsker at bruge vandet som en del af deres træning og som ønsker en effektiv men samtidig yderst skånsom træning. Det er noget af det, der er så fantastisk ved træningsredskaberne, nemlig at de kan bruges af alle. Lige fra elitesvømmeren til nybegynderen der ønsker at komme igen med træning i vand.

Hvilke redskaber skal jeg vælge?

Alle træningsredskaberne fra stretchCordz er super gode. Dit valg skal derfor mere handle om hvilken form for træning du ønsker at lave og hvad dit udgangspunkt for træningen er. Du skal derfor vælge det produkt, der passer bedst til din træningsform og dit personlige niveau. Når det er sagt, så kan alle bruge redskaberne, da tilpasses efter dit niveau og færdigheder. Der er derfor ikke noget rigtig eller forkert valg ved nogen af produkterne.

 

Husk altid at følge de vedlagte instruktioner og bruge redskaberne korrekt for at få maksimalt ud af din træning og for at undgå skader. Hvis du er helt nybegynder, kan det være en fordel at få vejledning fra din træner eller en anden professionel for korrekt brug af StretchCordz.