Beco

Beco er et forholdsvist ukendt svømmemærke i Danmark, men alligevel kendt af de fleste, da det ofte er BECO udstyr du møder i danske svømmehaller. I Tyskland, hvor mærket har stammer fra er det dog et aldeles stort og kendt firma..

Beco blev stiftet tilbage i 1950 i Bayern i Tyskland, hvor de første badedragter og badebukser blev designet. Målsætningen var at producere kvalitetsbadetøj og -udstyr til konkurrencedygtige priser. Blandt svømmere, som svømmer en gang eller to gange om ugen eller baby-svømmere, blev Beco taget godt imod – ikke mindst på grund af den høje kvalitet til den lave pris.

I dag kan man købe Beco overalt i verden – lige fra Sydamerika til Asien. Det er dog stadig klart størst i Tyskland, hvor det er næsten ligeså udbredt som Speedo, Arena og TYR.

Beco henvender sig primært med badetøj, svømmebriller og udstyr til motionssvømmeren, som “bare” skal bruge noget der fungerer, holder og er forholdsvist billigt. Og det er Beco´s udstyr og badetøj virkelig. Produkterne er lavet i stort set de samme materialer som de kendte mærker som Speedo, Arena og TYR, men priserne er lavdere.

Kendetegnene for alt Beco udstyr er, at det er lavet i en rigtig høj kvalitet med en lang holdbarhed og god pasform, også til billige priser.

-14%
Original price was: 219,00 kr..Current price is: 189,00 kr..
Tilføj til kurv
-13%
Original price was: 229,00 kr..Current price is: 199,00 kr..
Tilføj til kurv
-13%
Original price was: 239,00 kr..Current price is: 209,00 kr..
Tilføj til kurv