Ledige stillinger

Svømmespecialisten er den største online specialbutik af udstyr til konkurrencesvømning, motionssvømning, Open Water svømning samt udstyr til svømmehaller og friluftsbade i Danmark med mere end 2500 produkter på lager.

Elsker du at give god kundeservice, og har du en baggrund i svømmeverdenen som tidligere eller nuværende svømmer, så er du måske lige den vi har brug for i vores team.

Svømmespecialisten søger en digital handelselev

En spændende uddannelsesstilling i et moderne og utraditionelt arbejdsmiljø, hvor passionen hedder Svømning og Vand

Svømmespecialisten er Danmarks største specialforretning og webshop inden for levering af alt udstyr til svømmere (uanset niveau) og svømmehaller. Kort sagt har vi stort set alt til vand. Vi er i en rivende udvikling og derfor søger vi en digital handelselev, med ansættelsesstart omkring 1. februar 2021 eller. Vi tilbyder en spændende stilling i et alsidigt, moderne og utraditionelt arbejdsmiljø med plads til leg og udvikling. Vi er 2 fuldtidsansatte og du vil blive en del af et team, hvor der derudover indgår 3-4 timeansatte, hvor der lægges stor vægt på høj (svømme) faglighed, kundeservice og et godt arbejdsmiljø.

Du vil som digital handelselev hos Svømmespecialisten bl.a. komme til at arbejde med:

  • Kundehenvendelser via telefon og mail
  • Ekspedere webordre
  • Online produktoprettelse
  • Varebestilling
  • Online markedsføring
  • Opfølgning på indkøb
  • Salgsarbejde i butik med alt, hvad det indebærer
  • Deltage når Svømmespecialisten har salgsbod ved svømmestævner

Det er vigtigt for os, at du er motiveret for at lære nyt og vi lægger stor vægt på, at du kan tænke selvstændigt, har en positiv indgangsvinkel til det daglige arbejde samt til nye udfordringer. Du skal have lyst til at sælge og hjælpe kunder såvel online som i vores fysiske butik. Du skal være seriøs, have interesse for digital udvikling, møde op med godt humør og være god til at kommunikere med kunder og kollegaer i skrift og tale. Har du i øvrigt let ved at skabe kontakt til andre mennesker, kan Digital handelsuddannelsen være den rigtige vej for dig. Du skal kunne lide at arbejde i et dynamisk miljø, hvor der af og til kan være travlt. Dine arbejdsopgaver vil variere meget, fra daglig online kundekontakt, digitalt og fysisk salg, til planlægning og gennemførelse af salgsfremstød på virksomhedens digitale platforme.

Uddannelseskrav

Du skal have bestået grundforløbet, for at komme i praktik. Elever med HHX-baggrund kan begynde direkte på hovedforløbet og derved elevstillingen. Elever med anden gymnasial eksamen end HHX skal inden start i Svømmespecialisten gennemføre et forkortet grundforløb på 5 uger, der er SU-berettiget.

Om Svømmespecialisten

Svømmespecialisten er placeret i en industribygning på Rødovrevej. Her bliver du en del af en virksomhed i vækst med fokus på ambitiøse målsætninger om at levere markedets bedste kundeservice. Tonen er uformel og vi sætter stor ære i at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag. Vi stiller krav til dig og din indsats – og tilbyder samtidig gode muligheder for udvikling.

Om Dig

Du er en person med klorvand i blodet. Om du har været elitesvømme igennem mange år eller bare en med stor passion for svømning betyder ikke så meget – bare du har lyst til at være med til at bringe Svømmespecialisten til de mål, som vi har

Kontaktperson vedr. jobopslaget er:

Indehaverne Susanne Willemoes Larsen eller Søren Østberg
Spørgsmål kan stilles direkte på mail: info@svoemmespecialisten.dk eller ringe til 3672 0707.

Ansøgningen, hvor du fortæller, hvad du kan og hvorfor du gerne vil have elevpladsen hos Svømmespecialisten, CV samt relevante dokumenter sendes snarest muligt, da vi gennemgår de indkommende ansøgninger løbende. Vi forventer at kunne starte samtaler fra uge 34.