Træningssnorkler

Hvad bruges en Centersnorkel til?

 Hvis du vil forbedre din stabilitet i vandet eller du i læringsfasen kommer ”ud af takt i vejrtrækningen” er løsningen en centersnorkel.

Svømmespecialisten fører markedets absolut bedste centersnorkler. Vi fører mærkerne Speedo, Aquasphere, Arena, Finis, TYR og Mad Wave. I mærkerne Finis og Mad Wave føres der Junior centersnorkler, der er kendetegnet ved at have 33% mindre luft i snorklen for at forhindre, at de unge svømmere (med mindre lungevolumen) kommer i iltnød.

Når du skal vælge din centersnorkel, så har alle vores modeller deres karakteristika.

Aquasphere Focus Centersnorkel er kendt for den fantastiske stabilitet i vandet, der gør den super til høj hastighedstræning og er meget pålidelig i vendingerne.

Det samme gør sig gældende for Finis og Mad Wave (som er kendetegnet ved at være en smule kortere end de øvrige på markedet).

Speedo er kendt for både at have en fantastisk stabilitet, men også markedets mest behagelige mundstykke.

Arena har som markedets eneste fastmonteret deres pandebånd på snorklen med et gevind, så snorklen kan drejes uden man skal tage den af. Derved er kommunikation mellem svømmer og træner bedre med denne snorkel end de øvrige.

Sikkerhed

Anvendelse af centersnorkler har også et sikkerhedsperspektiv.

Alle vores mærker er som tidligere omtalt de førende mærker på markedet. Og dette gælder både hvad angår sikkerhed og holdbarhed.

Hos svømmespecialisten er alle vores produkter testet af danske elitesvømmere før de kommer ind i vores produktprogram.

For en snorkel kan følgende udgøre en risikofaktor:

  • Bundventil løsnes og kan blive ”suget” ind i mund og derved udgøre en risiko for at sætte sig fast i halsen.
  • Forkerte materialer kan medføre hurtig angreb af svamp og mug i selve snorkel rører.
  • Du kan komme mi iltmangel, hvis snorkelen har for stor volumen i røret i forhold til din lungekapasistet

Vedligeholdelse af din snorkel:

Vigtigst af alt er, at du skyller både mundstykke og selve ”røret” i snorklen hver gang efter brug. Derudover er det en god ide at ”afskolde” røret med kogende vand hver halve år for at dræbe eventuelle angreb ag svamp eller mug.

Opbevar den sikkert i din rygsæk, så den ikke udsættes for overlast.

Køb din centersnorkel her på svoemmespecialisten.dk

Vi fører kun markedets bedste centersnorkler, så du kan trygt forbedre dine svømmeteknikker sammen med os.

Og handler du her på svoemmespecialisten.dk, får du:

  • Gratis fragt ved køb over 549,-
  • Kundesupport fra kl. 08-16 i hverdagene (til kl. 18.00 mandage og torsdage)
  • Dag til dag-levering i hverdage, så du kan få din pakke så hurtigt som muligt. Placerer du din ordre inden kl. 14.00 afsendes den samme dag.
  • Markedets bedste pris


En træningssnorkel/centersnorkel giver en konstant tilførsel af ilt, selv når dit ansigt er nede i den neutrale position i vandet. Herved hjælper den dig, så du kun skal koncentrere sig om at forbedre din svømmeteknik, da du ikke skal tænke på, at vende dit hoved til siden for at trække vejret. Man også bruge nogle centersnorkler til at øge kardiovaskulær styrke. Cardio caps kan monteres på toppen af en centersnorkel for at begrænse mængden af luft, der bliver suget ind, hvilket vil give lungerne en øget træning. Centersnorklen er en af de mest alsidige og nyttige træningshjælpemidler, du kan få. Centersnorkler til svømmere er tilgængelige i forskellige farver og modeller, og hos Svømmespecialisten har vi et stort udvalg af alle de førende mærker, herunder Arena, Finis, Madwave og Michael Phelps (MP).