Funkita

Funkita er klar til at føre dig til, hvor du drømmer om at være

Funkita pakker så meget stil og kreativitet ind i hvert stykke af deres badetøj, aktivt tøj, undertøj og beklædning, som de kan. Fra vandet til din træning, Funkita er din perfekte træningskammerat med deres dristige, farverige print designet til at vende hoveder og deres langvarige, behagelige styles lavet til at holde dig i bevægelse, dag ud og dag ind. Funkita lancerede officielt i 2004 med en række skulpturelle, klorbestandige badetøj i levende print. På numsen af svømmere, triatleter, dykkere og surfere, er Funkita et must-have-mærke for atleter på pooldæk og strande i hele Australien og rundt om i verden. Dyk ned, fang bølger, jagt måger, Funkita designer specifikt Funkita til at blive våd og blive ved. Funkitas vægt er på produktkvalitet og originalitet i designet. Alt Funkitas tryk er designet internt, og deres tøj er skræddersyet til at sikre, at råvarer af højeste kvalitet bliver brugt i deres fremstilling.

-40%
Original price was: 199,00 kr..Current price is: 120,00 kr..
Vælg muligheder
-25%
Original price was: 320,00 kr..Current price is: 240,00 kr..
Vælg muligheder
-37%
Original price was: 519,00 kr..Current price is: 329,00 kr..
Vælg muligheder

Funkitas badetøj er lavet af C-Infinity, der er et førsteklasses italiensk polyesterstof eksklusivt til Funkita, farverne falmer ikke, og badetøjet mister ikke sin form, selv efter timer i klorvand eller under solen. Funkitas øko-kollektion er lavet af genanvendt polyester, der er udviklet fra udtjent plastaffald. Tag derefter et spring op af vandet med deres aktive tøjserie Funkita Fit, designet til at lyse dry-lands træningen op. Med den samme opmærksomhed på detaljer, kvalitetsstoffer og beklædningsgenstandskonstruktion bæres Funkita Fit af atleter, der elsker Funkita-mærket som en del af deres træningsregime. For at pakke alt Funkita ind i dit liv producerer de også sportsrygsække og mesh-udstyrstasker, som du kan fylde med deres silikonebadehætter, svømmebriller, kickboards, havtasker og bløde bomuldshåndklæder. Glem ikke, at du har pakket dit superkomfortable Funkita-undertøj af premium bomuld ind i dit håndklæde til efter træning. Du ved ikke engang, at du har dem på. Så når du er klar til at køre, har vi dit APEX Predator konkurrence racing badetøj. Føl dig låst inde og klar til at flyve. Det behøver selvfølgelig ikke kun at være dig, vi udstiller hold med Funky Trunks til fyrene og Funkita til dit pigehold. Nu er det en erklæring.

Funkita appellerer til din stærke følelse af individuel stil og ønske om en glad, sund livsstil. Funkita har en fræk natur og elsker at grine, men de har også en stærk moralsk og social samvittighed og tror på fællesskabets kraft. Funkita elsker, hvem de er, og ønsker, at alle deres kunder skal føle det samme med Funkita, da de tror på, at træning giver os alt det sunde boost for at hjælpe os med at føle os godt tilpas og selvsikre i vores egen krop. Fra olympiere til børn med drømme i olympisk størrelse, taler Funkita til atleter på alle niveauer og stræber efter at lave produkter, der hjælper med at komme igennem de hårdeste dage med træning og for en dag at opnå glæden ved selvpræstation. Så lad os komme ud og være aktive. Funkita vil blive ved med at designe deres produkter og male vores print, så du kan leve i Funkitas farver og komfort. Svømmespecialisten er her, din one-stop online shop for at gøre vandet og dit næste træningspas lysere. Vi er klar til at tage hen, hvor end du drømmer om at tage os.