Funky Trunks

Svøm hurtigt, Se cool ud, Hav vandføling – ”Have Balls”

Funky Trunks er et australsk mærke, hvor fyre (mænd og drenge) kan give et statement, når bukserne falder. Med skøre farver i behagelige stilarter, spredt over et omfattende udvalg af badetøj, undertøj, strandtøj og beklædning, er Funky Trunks designet til seriøs præstation uden den seriøse attitude.

Funky Trunks badetøjsserie er konstrueret med C-Infinity, der er et førsteklasses italiensk polyesterstof eksklusivt til Funky Trunks, der forhindrer farver i at falme og badetøjet i at miste sin form, selv efter timer i klorvand eller under solen. Funky Trunks, der blev lanceret uden ceremoniel som en joke i 2002, har spredt sig globalt med stats-, nationale og olympiske svømmere, der skiller sig ud ved poolen i de uhyrlige print.

Funky Trunks strandtøjsserie er designet til Modern Waterman, som ikke bare er en alsidig vandatlet, der er dygtig til at fortolke vejr- og tidevandsinformationer, men han er også en modekender, der kræver en funktionel garderobe til frit at gå over i landbaserede sysler. Den populære Shorty Shorts-stil, der findes i Funky Trunks strandtøjskollektion, er designet til Modern Waterman med en attraktiv benlængde til at afsløre lige nok af hans dræbende quad-muskler til at holde sine fans glade, når han surfer, padler, styrer yachten eller går ind i en kræsne europæisk spisested ved stranden.

Funky Trunks har designet deres Underwear-kollektion velvidende, at komfort er en vigtig ingrediens for mænd, der er aktive for at holde sig kølige, mens de holder det sammen. Derfor er undertøjsserien konstrueret af en premium bomuldselastan med et blødt håndtag og høj åndbarhed. Der er altid behov for at tage skridtene afsted i en fart, og hvilken bedre måde at gøre det på end at bære strålende Funky Trunks Undertøj.

Så velkommen til Funky Trunks! Husk at Funky Trunks skal spændes lavt og stramt om dine hofter. Lad aldrig dine Funky Trunks sidde for højt, da for meget højde over hofterne kan føre til bevidsthedstab. Mens du svømmer, er det vigtigt, at du hele tiden holder dine Funky Trunks strammet, hvis du støder på uventet turbulens. Vi håber, du nyder din rejse, og som Funky Trunks motto dikterer: Svøm hurtigt, Trods overensstemmelse, “have Balls”.