Mad Wave

Mad Wave

Her finder du vores udvalg af produkter fra Mad Wave. Mad Wave anerkendt russisk brand, der producerer topprodukter til en rimelig pris. Mad Wave producerer alt indenfor professionelt svømmeudstyr og til alle typer af vandsport. Hos Svømmespecialisten finder du et udpluk af nogle de mange interessante og relevante produkter, som de laver.

Mad Waves konkurrencebukser og svømmebriller er godkendt af det internationale svømmeforbund FINA, så de kan bruges til nationale og internationale svømmestævner. Mad Waves produkterne kan købes i 20 lande.

Svømmespecialisten er den største forhandler af Mad Wave produkter i Danmark. Hos os kan du køne finger- og handpaddles, Svømmebriller (både til konkurrence og Open Water, Anti Dug til svømmebriller, bensparksplader, zoomers, badeukser, konkurrencedragter samt badehætter.

Mad Waves produkter er meget innovative, hvor mange kendte russiske OL guldmedaljevindere har været med til at udvikle og teste produkterne.

Som motionist er produkterne lige så anvendelige som hos elitesvømmeren. Så uanset niveau eller alder vil du opleve ægte svømmeglæde, når du bruger uddstyr fra Mad Wave.

Openwater svømning

Mad Wave Anti-Dug Spray

60,00 kr.
Læs mere
-49%

Konkurrencedragter damer

Mad Wave Forceshell Air Force Suit

1.699,00 kr.
Vælg muligheder