Arena

Alle produkter fra Arena har fokus på præstation og svømning i bassin på et seriøst plan. Det er til dem, der går meget op i deres svømning, og hvor kun det bedste er godt nok. Der er også en grund til, at de i mere end 40 år har udstyret konkurrencesvømmere. Fra Arena får du fx badedragter, svømmebriller og badebukser i den bedste kvalitet, og det er både til børn og voksne.

Bishamon
-21%
Limiteret serie
-58%
-66%

Chad Les Clos RIO OLYMPICS TRIBUTE COLLECTION

Arena Chad Les Clos T-Shirt (Blå)

100,00 kr.
Vælg muligheder
-66%

Chad Les Clos RIO OLYMPICS TRIBUTE COLLECTION

Arena Chad Les Clos T-Shirt (Hvid)

100,00 kr.
Vælg muligheder
Bestseller

Badedragter og badebukser fra Arena

Står du og mangler en badedragt eller et par badebukser? Vi er sikre på, at du finder det helt rigtige badetøj fra Arena her hos os. Til konkurrencesvømmere har Arena lavet flere forskellige slags dragter. Arena Powerskin Carbon Glide er den mest avancerede dragt, der finder på markedet, når det kommer til støtte og bevægelsesfrihed. Den kan blandt andet forbedre din kropsstilling i vandet, og de specielle kompressionszoner reducerer turbulens og gnidningsmodstand. Den har så mange avancerede funktioner, at du bestemt må se nærmere på den, hvis du er konkurrencesvømmer. Det kommer du ikke til at fortryde.

Generelt er badetøjet fra Arena designet og lavet til at have den bedste pasform samtidig med, at de er klor og UV-resistent, derfor er de det perfekte valg til svømmetræning. Desuden holder de deres pasform og farve meget længere end almindelige badetøj.

Arena-badebukser til konkurrencesvømmere

Til mandlige konkurrencesvømmere har Arena også skabt flere avancerede og innovative badebukser. Arena Carbon Cora FX Jammer er en af dem, og de er gode til både korte og lange distancer. Modellen Arena Powerskin Carbon-AIR2 Jammer er meget populær blandt elitesvømmere. Det skyldes, at de med denne model får minimal vandmodstand, stor bevægelsesfrihed, god føling med vandet og dermed højere hastighed i vandet. Du kan få badebukser i flere længder. Vi har både den helt lille, den knælange og fuld længde.

Selvom badetøj fra Arena er lavet til den seriøse svømmer og elitesvømmeren, betyder det ikke, at det er kedeligt i udseendet. Tværtimod fås det i en masse friske farver og spændende mønstre, så du kan skille dig ud fra mængden.

Svømmebriller og andet tilbehør fra Arena

Arena laver mange svømmebriller. Brillen Cobra Ultra Swipe Mirror er designet med den mest avancerede anti-dug funktion, du kan få. De holder sig dugfri i meget længere tid end andre svømmebriller, og hvis du stryger dem én gang med fingeren på glasset under vand, så er de dugfri igen. Derfor er de også særdeles velegnede til konkurrencesvømmere eller andre seriøse svømmere. Du kan også få Swedix Mirror, der er designet med en helt særlig form for knæk midt på brillen. Det giver dig et formidabelt udsyn, når du skal orientere dig i vandet, og spejllinserne gør, at du ikke bliver blændet.

Hvis du ikke er helt rutineret i korrekt vejrtrækning under crawl, er Arenas Freestyle Breather Kit en rigtig god hjælp. Den helt særlige udformning gør, at plask fra vandet ikke rammer din næse og mund, og dermed behøver du ikke løfte hovedet så højt for at trække vejret. Det bidrager til en bedre kropsholdning, når du svømmer crawl.

Til at beskytte dine svømmebriller, når du ikke bruger dem, kan du naturligvis købe et etui. Det er en god investering, når du har investeret i rigtig gode svømmebriller.

Tag et kig i vores udvalg, og find alt det avancerede svømmeudstyr, du har brug for.