Våddragter

Spring i vandet udendørs i en våddragt, den øger din komfort og beskytter dig mod at fryse. Uanset hvilken aktivitet du har i vandet, har vi våddragten, der passer til dig. Vores store udvalg dækker våddragter til snorkling, Open Water svømning eller triathlon. Men vi har også våddragter til børn, som fryser, når de er i svømmehallen.

-29%
FINA godkendt
-29%
FINA godkendt
-5%
-9%
-9%
-13%
-13%


Svømmespecialisten har mange våddragter til ethvert behov og prisniveau. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse, når du køber våddragt, da den vigtigste funktion er at holde dig varm samtidig med, at du har fuld bevægelsesfrihed. Følger derfor vores størrelsesguide eller kom forbi butikken og prøv, hvilken størrelse og model, der passer dig bedst, før du køber.

Hvis du har brug for endnu mere varme, sælger vi også tilbehør, som hætter, handsker og sokker i neopren som giver ekstra isolering og beskyttelse mod kulde i starten af sæsonen. Husk, at sikkerhed altid kommer først, når man svømmer i åbent vand, så du skal altid købe en havtaske og have en badehætte med stærk farve på, så du nemt bliver set af andre på vandet, når du svømmer.

Med yndlingsmærker som Blueseventy, Aqua Spherer, Speedo har vi et bredt udvalg af våddragter, der passer til dig.