Phelps / Aqua Sphere våddragter Mænd

Aqua Sphere størrelsesskema våddragter herrer

Aqua Sphere Pursuit V3 våddragt – Herrer

1.999,00 DKK

Aqua Sphere er fra 2021 gået tilbage til deres oprindelige navn og bruger ikke Phelps mere. Du vil dog stadig komme til at svømme lige så hurtigt som Michael Phelps, hvis du køber denne fantastiske 2021 model.

Aqua Sphere Pursuit V3 henvender sig til begynder- eller den øvede eller letøvede Open Water svømmer eller triathlet, som er på jagt efter stabilitet og opdrift i det våde element. Aqua Sphere Pursuit V3 er designmæssigt i top med en fantastisk corestabilitet. Men går vi i detaljen finder vi flere features, som kun forstærker det positive indtryk yderligere. F.eks. de nye smallere og mere fleksible ærmegab samt en redesignet benmanchet for en bedre og hurtigere afklædning.

Det super fleksible BodyStretch Zone panel på ryggen er forstærket indvendigt på kritiske steder med stort træk og mm.

Aqua Sphere Pursuit V3 tilbyder en rigtig god opdrift og minimeret vand modstands koefficient takket været Yamamoto #38 nanocoatede neoprenpaneler, som varierer i tykkelsen fra 2mm op til 4mm afhængig af panelets placering og funktion.

Obs: Våddragternes str. skema er altid vejledende, så vil du være sikker på rette model, str, pasform mm, så kig endeligt forbi butikken eller skriv/ring til os.

Phelps / Aqua Sphere våddragter Mænd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , , ,