Blueseventy

Blueseventy er en New Zealandsk producent af svømmetøj, våddragter, svømmebriller og andet svømmetilbehør. Brandet har fokus på høj teknisk ydeevne og på at producere produkter, der gør sportsoplevelsen bedre for svømmere på alle niveauer. Blueseventy har mere end 20 års erfaring med våddragtsdesign og er blandt de absolut førende producenter på markedet. Blueseventys våddragter er kendetegnet ved deres fornemme opdrift og fine fleksibilitet. Hos Svømmespecialisten har vi et stort udvalg af forskellige modeller fra Blueseventy, så du kan finde præcis den våddragt, der passer til dine behov.

Se bl.a. de populære Sprint-, Fusion-, Reaction- og Helix-modeller, der alle giver dig en god opdrift samtidigt med at den tillader et naturligt bevægelsesmønster, hvor dragten ikke forsøger at kontrollere dit svømmemønster.

Blueseventy er et stærkt og anerkendt mærke på verdensmarkedet og forsyner i dag mange professionelle atleter med topprodukter verden over.

Hos Svømmespecialisten har vi et stort udvalg af både våddragter og professionelt svømmetilbehør fra Blueseventy, såsom svømmesokker, svømmehandsker og svømmeshorts.

-5%
-9%
-9%
-13%
-13%
-11%
-10%