Svømmebriller Konkurrence

Svømmebriller til konkurrence brug

Svømmebriller til svømmekonkurrencer er specialiserede briller, der er designet til at give svømmere et klart syn og beskytte deres øjne under konkurrencer og træning i vandet. Mange svømmere mener at deres vigtigste udstyr er deres svømmebriller og det er derfor ekstremt vigtigt at en elitesvømmers svømmebriller sidder præcist som de skal.

Det er vigtigt for svømmere at finde de rigtige svømmebriller, der passer godt og giver dem den bedste komfort og synlighed under konkurrencer. Vi anbefaler altid at prøve forskellige modeller og mærker for at finde de briller, der passer bedst til dit behov og præferencer.

-25%

Svømmebriller Konkurrence

Arena Air-Speed Mirror (Gold/Grey)

225,00 kr.
Tilføj til kurv
-25%
-25%
Bishamon
Bestseller - Ny farve
Bestseller - Ny farve
Best seller
Best seller
Best seller
Best seller
Best seller
Best seller
Best seller
Best seller
Best seller

Hvorfor bruge specielle svømmebriller til konkurrencer?

Svømmebrillerne er designet til at være 100% vandtætte og forhindre at vand trænger ind i dine øjne. Dette sikre, at du som svømmer kan opretholde et klart og uforstyrret syn under hele din svømmekonkurrence.

Svømmebriller er normalt fremstillet af materialer, der giver et klart og skrapt syn både over og under vandet. Derudover er der utrolig mange svømmebriller, der har en antidug belægning, der forhindrer dugdannelse på glassene og sikre, at du kan se tydeligt hele tiden.

Derudover beskytter dine svømmebriller dig også imod solens skadelige UV-stråler. Det er specielt godt, hvis du skal på træningsferie i udlandet, hvor man ofte svømmer udendørs i solen skarpeste timer. Dette er især også nyttigt, hvis man konkurrerer i udlandet, hvor en svømmekonkurrence ligeså godt kan være udendørs som indendørs.

Hvordan finder jeg de rigtige svømmebriller til min svømmekonkurrence?

Der er stor forskel på pasform og komfort på de forskellige modeller. Derfor vil vi altid anbefale dig, at tage ud og prøve forskellige briller fra forskellige brands. Så Du kan prøve dig frem til, hvilke modeller der sidder bedst på dig. Der er nemlig stor forskel på, hvordan vores hoveder og ansigtsform er og derfor vil der også være stor forskel på hvordan de forskellige briller sidder på dig.

Hvordan undgår jeg dug i mine svømmebriller?

De fleste svømmebriller bliver produceret med en antidug belægning, men på et tidspunkt vil den være slidt af og du kan derfor risikere at opleve dug i dine briller. Dug i svømmebrillerne er for at sige det mildt, skide irriterende og kan gå hen og gøre en stor forskel til en svømmekonkurrence. Heldigvis findes der en rigtig effektiv antidug spray fra arena, som du blot sprayer på dine briller. Det vil give dine briller en ny antidug belægning og du vil igen være helt fri for dug.