Badedragter med BH

Er du på udkig efter komfort, støtte og stil under dine svømmeture? Så er badedragter med indbygget bh det perfekte valg for dig. Måske har du førhen kun fundet bikinier, der har kunne holde på din barm og været nødsaget til at bære en bh indenunder din badedragt. Med en badedragt med indbygget bh, slipper du for dét besvær, så du i stedet kan nyde din tid i vandet. Gå på opdagelse i vores sortiment af badedragter med bøjle-bh’er, hvor du både kan kombinere mode og funktionalitet. 

-62%

Badedragter med BH

Aquasphere Lima – Damer

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 150,00 kr..
Vælg muligheder
-43%
Original price was: 700,00 kr..Current price is: 400,00 kr..
Vælg muligheder
-29%
Original price was: 699,00 kr..Current price is: 499,00 kr..
Vælg muligheder
-20%

Badedragter med BH

Arena Twist-Back (Sort)

Original price was: 500,00 kr..Current price is: 399,00 kr..
Vælg muligheder
-60%

Badedragter med BH

Speedo Pinnacle Fit Kickback

Original price was: 495,00 kr..Current price is: 199,00 kr..
Vælg muligheder

Opgrader din svømmeoplevelse med indbygget BH i badedragten

Uanset om du svømmer for sjov, træning eller konkurrence, vil vores badedragter med indbygget bh give dig den selvtillid og komfort, du har brug for til at nyde din tid i vandet fuldt ud. Der er flere faktorer, du kan tage højde for, når du skal vælge en badedragt med bh. Her er nogle af dem:

  • Justerbare stropper. Sikrer dig, at du kan tilpasse badedragten, så den får lige netop den pasform og støtte, du har brug for.
  • Polstrede skåle. Former brystet og giver en mere defineret form og er ideel til dig, som ønsker en mere dækkende badedragt. Ved nogle badedragter med indbygget bh kan de polstrede skåle tages ind og ud, som du ønsker. 
  • Pasform og udskæring. Der er forskellige designs af badedragter med indbygget bh, nogle har v-udskæring og viser mere barm, mens andre er mere dækkende med rund udskæring. For nogle kan det føles mere støttende for barmen, at badedragten holder på hele brystet og har en højere udskæring. Men vi anbefaler, at du prøver de forskellige modeller, så du kan mærke, hvad der føles bedst for dig og din krop. 

Vores badedragter med bøjle-bh kan bestilles hjem i flere forskellige farver, mønstre og designs. Det vigtigste er, at du vælger lige præcis den model, der passer til din stil og personlige præferencer. Du er også velkommen til at besøge Svømmespecialistens fysiske butik, så du kan prøve dig frem og finde den model, der passer til dig. 

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp og rådgivning om vores badedragter med bh, så er du velkommen til at kontakte os på mail: info@svømmespecialisten.dk eller telefon: +45 36 72 07 07

Du kan også besøge os i vores fysiske butik for at prøve størrelser og mærke de forskellige modeller. Vi vil med glæde vejlede dig ud fra dine personlige behov.