Speedo

Går du til svømning og har brug for nogle nye badebukser eller en badedragt, skal du se nærmere på Speedo. Det kan også være, du bare svømmer i din fritid. Selv da er det en fordel at have noget ordentligt svømmetøj i god kvalitet. Vi er sikre på, at du vil kunne mærke forskellen. Konkurrencesvømmere bruger også Speedo, og derfor tør vi godt love dig svømmetøj- og tilbehør i den bedste kvalitet.

-50%
-60%
Sommerens hotteste tilbud
-54%
Sommerens hotteste tilbud
-57%
Sommerens hotteste tilbud
-62%
Sommerens hotteste tilbud
-83%
Sommerens hotteste tilbud
-80%
Sommerens hotteste tilbud
-60%
Sommerens hotteste tilbud
-65%
Sommerens hotteste tilbud
-25%

Svømmefødder/Zoomers

Speedo Biofuse Finner

268,00 kr.
Vælg muligheder

Stort udvalg af badetøj og udstyr fra Speedo

Fra Speedo får du badebukser, svømmebriller og badedragt til både børn og voksne og i design, der henvender sig til både konkurrence- og fritidssvømmere. Du kan få badebukser i den løse model og i den stramme, som giver mindst mulig vandmodstand.  Hvis du som konkurrencesvømmer eller triatlet vil yde dit optimale, er det vigtigt at have en konkurrencedragt, der passer dig perfekt. På en badeferie eller ved stranden foretrækker du måske en badebuks, der dækker lidt mere, og det kan du også sagtens få i en stram model, og ellers kan du vælge en løs model, hvis du gerne vil dyrke strandstilen.

Generelt er badetøjet fra Speedo designet og lavet til at have den bedste pasform samtidig med, at de er klor og UV-resistent, derfor er de det perfekte valg til svømmetræning. Desuden holder de deres pasform og farve meget længere end almindelige badetøj.

Speedo til kvinder

Til kvinderne har vi mange badedragter at vælge imellem. Åben ryg, høj benskæring og blødt, elastisk stof sikrer mere bevægelsesfrihed. Det er særligt vigtigt til konkurrencer. Du kan vælge mellem forskellige slags rygudskæringer, alt efter hvad du synes bedst, og hvad der passer dig bedst. De brede stropper i racerback-design giver god komfort og fleksibilitet til dig. Når det er sommer, og du gerne vil føle dig lækker ved strand- eller poolkanten, kan du prøve badedragten Brigitte. Den har udtagelige bh-puder og en indre liner, der virker opstrammende for maven.

Farvet og mønstret badetøj

Selvom Speedo sælger badetøj, hvor der er tænkt over de funktionelle aspekter, og som også henvender sig til konkurrencesvømmere, betyder det ikke, at det skal være kedeligt og ensfarvet. Som du kan se, kan du få det i et væld af flotte, opsigtsvækkende og anderledes farver og mønstre. Det vil helt sikkert vække opsigt i svømmehallen.

Speedo svømmebriller og andet tilbehør

Med til en god tur i svømmehallen kan også høre forskelligt tilbehør. Den oplagte ting at have med er svømmebriller. Speedo laver svømmebriller designet specifikt til forskellige formål. Du kan fx få en Biofuse Rift Mask, som er særligt velegnet til svømning i open water og triathlon. Svømmebrillen Fastskin Pure Focus Mirror er den absolut mest avancerede og hurtige konkurrencebrille, Speedo nogensinde har lavet. Du kan naturligvis også få svømmebriller til helt almindelig træning i bassinet og til børn.

Udover svømmebriller laver Speedo også en masse andet tilbehør. For en mere seriøs træning, kan du prøve at svømme med svømmefødder og fingerpadles. Det er godt, hvis du gerne vil forbedre din teknik i vandet og øge din styrke. De er selvfølgelig produceret ergonomisk, så du ikke får kramper i hænder eller fødder. Hvis vandmodstanden er vigtig for dig, kan du med fordel prøve at svømme med en badehætte også. Udover at den nedsætter vandmodstanden, er den også smart for pigerne, fordi de slipper for at få håret i ansigtet, når de svømmer.