Speedo

Speedo er en australsk virksomhed og en af de største producenter inden for badetøj, både til konkurrence- og fritidssvømmere.

-63%
Original price was: 409,00 kr..Current price is: 150,00 kr..
Vælg muligheder
-50%
Sommerens hotteste trend
Original price was: 249,00 kr..Current price is: 125,00 kr..
Vælg muligheder
-53%
Sommerens hotteste trend
Original price was: 319,00 kr..Current price is: 150,00 kr..
Vælg muligheder
-60%
Sommerens hotteste tilbud
Original price was: 249,00 kr..Current price is: 100,00 kr..
Vælg muligheder
-54%
Sommerens hotteste tilbud
Original price was: 379,00 kr..Current price is: 175,00 kr..
Vælg muligheder
-62%
Sommerens hotteste tilbud
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 150,00 kr..
Vælg muligheder
-53%
Sommerens hotteste tilbud
Original price was: 319,00 kr..Current price is: 150,00 kr..
Vælg muligheder

Speedo blev grundlagt i 1914 af Alexander MacRae. I 1928 blev det officielle navn Speedo, efter at firmaet havde udviklet en af deres første racerdragter. Dette gjorde det til en af verdens første udviklere af specifikke dragter til svømning.

Under 2. verdenskrig blev næsten hele produktionen ændret til krigsformål, f.eks. myggenet. Efter krigen genoptog Speedo den normale produktion, og i 1951 blev Speedos aktier børsnoteret. I 1955 introducerede Speedo kunststoffet nylon som et stof til deres produktion af konkurrence svømmedragter.

Olympiaden i 1956 i Melbourne blev den store debut for Speedos nye måde at producere svømmedragter på, det blev også en introduktion af nogle nye trusser til mænd, som i forvejen var kendt af branchen. Firmaet voksede hurtigt og kom nu også ind på det internationale marked, og de kunne i 1968, 1972 og 1976 reklamere med, at 70% af de medaljer der blev vundet i svømning, under olympiaden var vundet af svømmere, der brugte Speedos produkter.

Op gennem 1970’erne og 80’erne introducerede Speedo produkter fremstillet af andre kunststoffer som lycra.

I de sene 1990’ere fokuserede firmaet mod “aquablade og fastskins”, som er produkter til konkurrence- og elitesvømmere. Designerne bag disse dragter hævder, at dragterne reducerer vandmodstand i vandet ved at kopiere biologisk hud fra havdyr som fx hajer.

Skønt der stadig produceres de traditionelle trusser, er Jammer og konkurrence-dragterne det, som gjorde firmaet berømt. Noget af Speedo’s konkurrence svømmetøj dækker lårene og helt ned til knæene, hos både herre-og dame halvdragter. Firmaet fortsætter ligeså med at producere normalt svømmetøj, svømmebriller, ørepropper, badehætter, håndklæder, sportstøj og andet logo tøj, stopure, sandaler, beach volleyball og triathlon produkter, livredderudstyr og træningsudstyr både til konkurrence- og fornøjelsessvømmere.

Stort udvalg af badetøj og udstyr fra Speedo

Fra Speedo får du badebukser, svømmebriller og badedragt til både børn og voksne og i design, der henvender sig til både konkurrence- og fritidssvømmere. Du kan få badebukser i den løse model og i den stramme, som giver mindst mulig vandmodstand.  Hvis du som konkurrencesvømmer eller triatlet vil yde dit optimale, er det vigtigt at have en konkurrencedragt, der passer dig perfekt. På en badeferie eller ved stranden foretrækker du måske en badebuks, der dækker lidt mere, og det kan du også sagtens få i en stram model, og ellers kan du vælge en løs model, hvis du gerne vil dyrke strandstilen.

Generelt er badetøjet fra Speedo designet og lavet til at have den bedste pasform samtidig med, at de er klor og UV-resistent, derfor er de det perfekte valg til svømmetræning. Desuden holder de deres pasform og farve meget længere end almindelige badetøj.

Speedo til kvinder

Til kvinderne har vi mange badedragter at vælge imellem. Åben ryg, høj benskæring og blødt, elastisk stof sikrer mere bevægelsesfrihed. Det er særligt vigtigt til konkurrencer. Du kan vælge mellem forskellige slags rygudskæringer, alt efter hvad du synes bedst, og hvad der passer dig bedst. De brede stropper i racerback-design giver god komfort og fleksibilitet til dig. Når det er sommer, og du gerne vil føle dig lækker ved strand- eller poolkanten, kan du prøve badedragten Brigitte. Den har udtagelige bh-puder og en indre liner, der virker opstrammende for maven.

Farvet og mønstret badetøj

Selvom Speedo sælger badetøj, hvor der er tænkt over de funktionelle aspekter, og som også henvender sig til konkurrencesvømmere, betyder det ikke, at det skal være kedeligt og ensfarvet. Som du kan se, kan du få det i et væld af flotte, opsigtsvækkende og anderledes farver og mønstre. Det vil helt sikkert vække opsigt i svømmehallen.

Speedo svømmebriller og andet tilbehør

Med til en god tur i svømmehallen kan også høre forskelligt tilbehør. Den oplagte ting at have med er svømmebriller. Speedo laver svømmebriller designet specifikt til forskellige formål. Du kan fx få en Biofuse Rift Mask, som er særligt velegnet til svømning i open water og triathlon. Svømmebrillen Fastskin Pure Focus Mirror er den absolut mest avancerede og hurtige konkurrencebrille, Speedo nogensinde har lavet. Du kan naturligvis også få svømmebriller til helt almindelig træning i bassinet og til børn.

Udover svømmebriller laver Speedo også en masse andet tilbehør. For en mere seriøs træning, kan du prøve at svømme med svømmefødder og fingerpadles. Det er godt, hvis du gerne vil forbedre din teknik i vandet og øge din styrke. De er selvfølgelig produceret ergonomisk, så du ikke får kramper i hænder eller fødder. Hvis vandmodstanden er vigtig for dig, kan du med fordel prøve at svømme med en badehætte også. Udover at den nedsætter vandmodstanden, er den også smart for pigerne, fordi de slipper for at få håret i ansigtet, når de svømmer.