Finis

Du får rigtig gode og innovative redskaber til træning af din svømmeteknik fra Finis. De to mænd, der startede dette brand, var klar over, at det rigtige udstyr både giver bedre teknik og større glæde generelt ved at svømme. Hos os får du et stort udvalg af svømmeudstyr i fremragende kvalitet fra Finis. Det gælder blandt andet svømmefødder, som du kan få i mange udgaver.

-30%
Original price was: 500,00 kr..Current price is: 350,00 kr..
Vælg muligheder
-34%

Finger og håndpadler

Finis Instinct fingerpadler

Original price was: 179,00 kr..Current price is: 119,00 kr..
Vælg muligheder

Zoomers/svømmefødder fra Finis

Svømmefødder er ikke bare svømmefødder. De fås i flere forskellige varianter, alt efter hvad det træningsmæssige formål med dem er. Skal du træne hastighed, kan du fx prøve Edge Fins, som ikke forstyrrer din måde at sparke på, den forstærker det kun. Svømmefødderne EVO Monofin fra Finis, er eminente til at øge styrken i dit benspark og gøre dit delfinspark endnu bedre. Når du svømmer butterfly, er det delfinspark, du bruger. Så hvis du vil være hurtigere end dine konkurrenter, er det godt at have styr på det. Den findes også i en udgave, der er mere velegnet til begyndere inden for svømning med zoomers.

Hvis du også svømmer i sø eller hav en gang imellem, kan det være en god idé at investere i nogle zoomers, der er specielt velegnede til dette. Finis har lavet dem, der hedder Rapid Monofin og Monofin Shooter. Dem kan du med fordel prøve.

Svømning skal også bare være leg en gang imellem. Og hvorfor så ikke tage nogle havfruesvømmefødder på og glide let gennem vandet, yndefuldt som en havfrue. De fås både til børn og voksne og i rigtig flotte, skinnende og glimtende farver, så man kan leve sig helt ind i det. Dit barn vil elske at lege havfrue med dig i poolen på badeferien.

Pull Buoys og andet svømmeudstyr

Pull Buoy er et effektivt redskab, når du gerne vil adskille kroppens funktioner, og træne et område ad gangen. Hvis du fx vil træne overkroppen, er det en god hjælp at sætte en Pull Buoy mellem lårene eller anklerne. Det giver dig mulighed for at fokusere mere på korrekt hofterotation og din krops position i vandet. Du kan også bruge den mellem hænderne. Det hjælper til at sætte fokus på dine bens teknik og styrke. Finis har også lavet en lidt mere avanceret model, Axis Dual Function Pull Buoy, hvor anklerne sættes fast i Pull Buoyen i nogle ”nøglehuller”. Det giver bedre komfort.

De er naturligvis alle sammen lavet af blødt skum, så de ikke irriterer huden, når du skal lave hurtige skift i vandet fra ben til hænder eller omvendt.

Vi har et stort udvalg af snorkler fra Finis. Selvom du måske mest forbinder snorkler med sjov på stranden, er det faktisk også et godt redskab, når du skal træne din vejrtrækning under crawl. Med en snorkel i munden, skal du udelukkende koncentrere dig om din teknik i dine armtag og din hoved- og kropsposition og ikke om at dreje og løfte hovedet for at trække vejret.

God svømmetræning.