Strokemakers Original Swimming Training Paddles

249,00 DKK

Orginal Strokemaker padle fås i 7 forskellige størrelser, og du kan få de 6 største størrelser hos os.

Strokemaker-padlen var den første padle, der blev udviklet med huller til svømmeren for at bevare følelsen af ​​vand. Hullerne er strategisk placeret.

Det er en alsidig padle, som kan bruges til alle svømmetilstande. Leveres som et par, med en højre og en venstre padle og med elastikker til at holde padlen fast på hånden.

De stærke farver hjælper din træner med at kunne se og følge dit armgreb selv under vandet, når du svømmer, for så eventuelt at kunne give teknisk rådgivning

Strokemaker-padlen, verdens bedst sælgende padle i alle kategorier, er virkelig en anden padle. Hullerne i padlen, der giver vandgennemstrømning, dens patenterede form og fleksibilitet giver en uovertruffen vandfølelse.

Den fås i 7 størrelser, hvilket betyder, at du nemt kan få en svømmerejse tilpasset hver svømmers alder, styrke, udvikling, svømmestil eller behov. Stærke farver gør det let for træneren at læse, om armlænet er rigtigt eller forkert. Det er en multifunktionel padle, der anbefales fra teknisk svømning til unge mennesker, over elitesvømning på nationalt og verdensniveau til mestre, kunstsvømning og vandaerobic. Det er en padle, som du tager med dig gennem livet! Du er velkommen til at have 2 forskellige størrelser i dit svømmesæt, til forskellige svømmemetoder, til en “dårlig dag”, eller hvis du skal svømme langt eller kort.

Se størrelsesguiden nederst på siden.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,