Primotec Optique klare til voksne (styrke fra -1,50 til -8,00)

399,00 kr.

Svømmebriller med styrke fra Primotec til nærsynede voksne.

Bestillingsvarer. Kan ikke returneres eller ombyttes. Rabatkupon kan ikke anvendes på dette produkt.

PRIMOTEC svømmebriller med klare glas og med sort silikonerem. Svømmebriller -1,50 til -8,00 i spring på 0,5 til nærsynede voksne. Svømmebrillerne har antidug-behandlede linser, så du slipper for dug i linserne.

På modellen kan både nakkerem og næsebro justeres. Der medfølger 3 størrelser næsebroer, så du kan få den optimale indstilling. Det er vigtigt, at du tilpasser brillen optimalt til ansigtet, så den sidder behageligt og er vandtæt uden at efterlade dybe mærker. Vælg næsebro, så brillen kommer så tæt på næseryggen som muligt uden det bliver ubehageligt.

Svømmebrillerne leveres i praktisk hardbox-etui, som beskytter svømmebrillerne. Svømmebrillerne leveres med nakkerem i sort silikone.

For at bevare anti-dug virkningen må du ikke pudse brillen. Efter brug skal du blot skylle den i rent vand og lægge den til tørring med forsiden opad, så vandet ikke afsætter kalk inde i brillen. Brug ikke brillerens eller andre kemikalier med undtagelse ag anti dug produkter udviklet til svømmebriller.

Den optiske svømmebrille fra Primotec er kvalitetstestet af danske svømmere for pasform, kvalitet og holdbarhed – og om du kan se klart og uden forvrængning, også under vandet.

Varenummer (SKU): 284B-25900 Varekategori: Tags: ,