Arena Konkurrence Herrer

Arena størrelsesskema konkurrence herrer

Arena Powerskin Primo Jammer Herrer (Emerald Boa)

3.490,00 kr.

Arena Powerskin Primo jammer til mænd er intet mindre end en revolutionerende verdensnyhed

Arena introducerer med derers nye Powerskin Primo verdens første tensoelastiske konkurrence jammer. Med andre ord betyder det, at denne jammer er Arenas mest komprimerende til dato samtidig med den er den mest fleksible Arena konkurrence jammer til dato. Arena Powerskin Primo kan derfor bruges på alle distancer og i alle dicipliner.

Den nyeste tilføjelse til Arenas Powerskin-familie er lavet af arena Hyperforce™-stof, der kraftigt komprimeres, mens det strækker sig til eksplosiv svømning uden begrænsninger. Det tillader ikke kun det største bevægelsesområde i vandet, men det vil også gøre din konkurrencedag meget nemmere. Stoffets elasticitet gør det til en jammer med meget høj kompression, og alligevel tager det under 5 minutter at få den på. Normalt vil det at tage en jammer af og på “stresse” både svømmer og dragten. Dragten kommer derfor til at holde meget længere end de øvrige konkurrence jammere på markedet.

Denne konkurrence-jammers funktionelle design inkluderer X-tape på indersiden af bukserne henover ballen og ned langs benene for forbedret kernestabilitet samt en ny mere komfortabel rem og flow-kanalisering langs den ydre overflade for bedre hydrodynamik. Dette vil give dig et naturligt løft af benene under konkurrencen og derved en langt bedre streamline og derved forøgelse af dit Distance pr. stroke.

Skal du være den første til at svømme race i Primo?

Arena Konkurrence Herrer
Varenummer (SKU): 006962-200 Varekategorier: , ,