Zone3 Neopren Svømme Handsker

Størrelse Håndled til fingerspids Håndbredde
Small
17cm - 18,5cm
6,5cm - 8cm
Medium
18,5cm - 20cm
8cm - 9,5cm
Large
20cm - 21,5cm
9,5cm - 11 cm
X Large
21,5cm - 23cm
11cm - 12,5 cm

Zone3 Neopren Svømme handsker (Sort/Sølv)

367,00 DKK

Den primære funktion for Zone3 Open Water vand svømmehandsker er at holde dine hænder isoleret fra kulden. Kroppens ekstremiteter, som hænder, hovede og fødder, føler altid den kulden mest, så disse handsker er designet til at gøre det lettere at svømme i koldt vand.

Efter at have testet de fleste svømmehandsker på markedet fandt Zone3, at næsten alle begyndte at få ballonform” med vand i handsken under svømning og derfor begyndte at glide af hænderne. Der blev fundet en designløsning ved at øge handskernes længde, så de kan være gemt over eller under våddragten for at sikre, at der ikke udsættes nogen hud og også tilføje en velcro-rem til at holde handsken på plads. Netop denne lange handske sammen med velcro lukkesystemet gør denne handske unik.

Zone3 har også fjernet båndet mellem fingrene, som andre mærker har tendens til at bruge, for at få svømning til at føle sig meget mere naturlig og mindre udmattende. Til dimensionering anbefalede vi størrelse lille til damer eller mænd med små hænder og Medium eller stor til mænd baseret på håndstørrelse. Men se størrelsesguiden og find den perfekte til dig.

Sammen med Zone3 neopren svømme sokker og -hætter er disse nogle af det bedst sælgende tilbehør og perfekte til enhver, der svømmer under koldt vand.

Zone3 Neopren Svømme Handsker
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,