Spinera – Stand Up Paddle – Lets Paddle 11’2 – (340x82x15 cm)

3.999,00 DKK

Spinera Lets Paddle 11’2 – Allround-Board

Et lækkert allround Stand Up Paddleboard fra Spinera. Her får du et komplet sæt, så du er klar til at komme afsted med det samme! Og med en længde på hele 3,40 meter og en bredde på 82 cm får du et bræt, som du vil have glæde af i mange år. I forhold til de billige modeller får du virkelig her værdi for pengene.

Et oppusteligt stand up paddleboard, kaldes også et iSUP (inflatable Stand Up Paddleboard). Spineras Lets Paddle-modellerne har et legende design, der leder tankerne hen på vandets bevægelser, og desuden en række lækre features, der gør det til deres mest sælgende SUP-board.

  • Størrelse: 11’2” x 32,3” (340cm x 82cm)
  • Brugers vægt: Op til 95 kg.
  • Tykkelsen på boardet: 15cm.
  • HDDS (High Density Drop Stitch)
  • Pressed Diamond Cut EVA Top
  • D-ringe så du let kan montere et kajaksæde
  • 4-punkts elastiksnor, der er perfekt til at fastholde en paddle, en taske eller andet.
  • Medfølger: iSUP, rygsæk til opbevaring og transport, klassisk tredelt alu-paddle (165-210cm), Double Action Classic Pump hvor du kan se hvornår dit board når det rette tryk og desuden den store slideinn mindterfinne, der gør boardet ekstra stabilt og styrbart.

Vær opmærksom på at denne model kommer i flere størrelser, og hvis du skal have den mest optimale oplevelse, er det vigtigt at du vælger den rigtige størrelse. Husk desuden at størrelse og stabilitet hænger sammen, så jo større dit SUP er, jo mere stabilt er det også.

Kom godt i gang med Stand Up Paddle

SUP vinder voldsomt frem i disse år – med god grund. Uanset om man er mest til rolige, meditative ture i naturskønne omgivelser, leg og sjov for hele familien, eller til fuld fart og træning, er et SUP-board garanti for timevis af glæde, underholdning og motion.

Med et SUP-board behøver du ikke at være en erfaren vandhund – det er skægt alligevel, og alle kan være med, store såvel som små.

Stand Up Paddle er desuden super god træning for hele kroppen, og virkelig noget der biddrager til at styrke både muskler og balanceevnen.

Du kan paddle når som helst, og hvor som helst, bare der er vand, som er dybt nok. Sættet her indeholder alt hvad der er nødvendigt for at kaste sig ud i oplevelsen. Vi har desuden et stort udvalg af både badeskobadetøj og våddragter, der alle kan biddrage til oplevelsen.

På lager

Varenummer (SKU): F-160911 Varekategorier: , , ,