Phelps / Aqua Sphere våddragter Kvinder

Aqua Sphere størrelsesskema våddragter damer

Phelps Pursuit Våddragt til Kvinder (Black/Orange)

1.999,00 DKK

AquaSphere har fra 2020 ændret navnet på Danmarks mest sælgende våddragt til Phelps Pursuit. Opkaldt efter Michael Phelps, som er verdens mest vindende svømmer igennem tiderne. Du kommer måske ikke til at svømme lige så hurtigt som Michael Phelps, men du får udstyret, der måske på sigt kan gøre dig i stand til det.

Phelps Pursuit henvender sig til begynder- eller den letøvede svømmer eller triathlet, som er på jagt efter stabilitet og opdrift i det våde element. Phelps Pursuit er designmæssigt fi top med en fantastisk corestabilitet. Men går vi i detaljen finder vi flere features, som kun forstærker det positive indtryk yderligere. F.eks. de nye smallere og mere fleksible ærmegab samt en redesignet benmanchet for en bedre og hurtigere afklædning.

Det super fleksible BodyStretch Zone panel på ryggen er forstærket indvendigt på kritiske steder med stort træk og mm.

Phelps Pursuit tilbyder en rigtig god opdrift og minimeret drag koefficient igennem vandet, takket været Yamamoto #38 nanocoatede neoprenpaneler, som varierer i tykkelsen fra 2mm op til 4mm afhængig af panelets placering og funktion.

Obs: Våddragternes str. skema er altid vejledende, så vil du være sikker på rette model, str, pasform mm, så kig endeligt forbi butikken eller skriv/ring til os.

Phelps / Aqua Sphere våddragter Kvinder
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,