Dryland Træningselastik med Padler

399,00 DKK

Træningselastik med padler

En fantastisk træningselastik med padler er der for dig, når vandet ikke er. Perfekt til Dryland træning. Denne træningselastik kan bruges når som helst, hvor du har lyst til at arbejde med dine svømmemuskler, men har ingen adgang til bassinet, mens du stadig forbedrer din teknik.

Det fantastiske med elastikker med padler er den måde bevægelsen efterligner din faktiske svømmetræning, så du fokuserer din energi og kræfter på de rigtige muskelgrupper, der bruges i vandet. Uanset om du er en svømmer (uanset niveau) eller en Triatlet er disse træningselastikker noget for dig.

Denne elastik er din følger i hjemmet eller som rejsekammerat når der skal opbygges muskler. Men de er også gode til opvarmning inden starten af ​​din konkurrence – og det er uanset om det er svømning i bassin eller OpenWater /Triatlon.

Svømmespecialisten anbefaling er, at den røde udgave dækker alle svømmere uanset niveau.

Den yngre eller knap så stærke svømme træner med elastikken lige, når den er spændt ud. Den lettere øvede strækker elastikken ca. 0,5 meter og træner derfra og de kraftfulde strækker elastikken ca. 1 meter inden træningen begynder.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,