Blueseventy våddragt - Børn

Størrelse 8 10 12
Bryst (Cm)
67
71
79
Livvidde (Cm)
59
61
66
Højde (Cm)
135
145
152
Vægt (Kg)
30
36
44

Blueseventy Torpedo Våddragt – Børn

1.439,10 DKK

Blueseventy Torpedo er en uovertruffen god våddragt til de yngre svømmere, som vil prøve kræfter med Open Water svømning.

Mange yngre svømmere har fået øjnene op for, at Open Water svømning er et fantastisk supplement til træning i svømmehaller. Dels får de naturoplevelsen dels får mange yngre svømmere fornyet motivation til de mange timer i svømmehallen.

Med Torpedo har Blueseventy produceret en svømmedragt til børnene, som er identiske på alle parametre i forhold til “voksne” modellerne. Det drejer sig om isoleringsevne, opdrift og fri bevægelighed. BlueSeventy Torpedo levere op til alle disse parametre, så den yngre svømmer sikkert og komfortabelt kan introduceres til Open Water svømning. BlueSeventy Torpedo  har opdrifts paneler i benene på 4mm i tykkelsen kombineret med 3mm i brystet. Dette garantere en fornem balance i vandet og sikrer samtidigt en meget fin bevægelsesfrihed. Bevægelsen er sikret via 2 mm skulder paneler, hvilket er lidt af et særsyn i denne prisklasse hvor 3 mm eller kraftigere er normalen. Den tynde neopren i halsen og Blueseventys lukke i nakken reducere friktionen og dermed risikoen for slidmærker.

Blueseventy våddragt - Børn
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,