Aqualung Beachwalker 2.0 (Sort/Sort)

199,00 kr.

Klassiske badesko med eminent komfort og kvalitet

Enkle og neutrale badesko i super kvalitet. Badeskoene frs Aqualung er lavet i en kombination af hurtigtørrende neopren og yderst fleksibel gummi. Du får derfor et par super fleksible beachwalkers, som tørre hurtigt og med skridsikker bund.

Badeskoene er lavet til gang i og omkring vand, men er også super gode at svømme i. Du kan derfor nemt benytte skoene både til vandring langs vandet og til at svømme i. Med disse beacwalkers opnår du optimal beskyttelse af dine fødder uanset om du er steder med varmt sand, stenstrande eller mod skarpe genstande på havbunden.

Alt i alt et par virkelig gode og effektive badesko til alt aktivitet i og omkring vandet i et enkelt design. Skoene er sorte, med et enkelt hvidt logo langs kanten. De passer derfor til alle former for badetøj. Du får dermed et par klassiske beacwalkers i super kvalitet og som er rare at have på fødderne.

Drømmer du om badesko med lidt mere farve på, anbefaler vi at du tager et kig på de andre beachwalkers fra Aqualung med en anelse mere farve på.