Svømmetasker

Det er en god ide, at have en god svømmetaske eller et udstyrsnet, til at opbevarer sit svømmeudstyr i. Der finde mange sportstasker på markedet, men skal du have en taske, som bliver ved med at se pæn og lækker ud, og som ikke bliver ødelagt af klor, så skal du have en ”rigtig” svømmetaske. Svømmespecialisten har et bredt udvalg af svømmetasker og net fra mærker som bl.a. Speedo, Arena, TYR , der er indrettet med mange rum små og store rum til opbevaring af svømmebriller, håndklæde, badetøj mv.

 

-25%
299,00 kr.
Læs mere

Svømmetaske: sådan vælger du den rigtige

At bære dit udstyr til og fra træning har aldrig været lettere, takket være den udvikling i design på svømmetasker i de senere år. Køb af en vandtæt taske til svømning garanterer dig en stærk og sikker opbevaringsløsning med masser af praktiske ekstra lommer. En god svømmetaske vil ikke kun have plads til dit svømmetøj, men har også specielt konstruerede rum til svømmebriller, sko, træningsudstyr og elektronik som smartphones.

Vi har svømmetasker i flere forskellige størrelser. Størrelsen på din svømmetaske afhænger derfor af, hvor meget udstyr du skal have med og eventuelt ekstra ting som madpakke, drikkedunke og andre ting du holder af, at have med til din svømmetræning. Der er stor forskel på hvor meget udstyr vores forskellige svømmere har med til deres træning og hvor stor en svømmetaske de derfor har brug for.

Hvis du forventer at bære på vådt udstyr, skal du vælge et svømmenet som giver ventilation. Det vil hjælpe dit udstyr med at tørre hurtigere, og du undgår lugt. Vores udvalg er stort, og vi har mange svømmetasker og net i forskellige farver og designs til faste lave priser fra Speedo, TYR, Arena, Finis og Funkita.