Svømmeudstyr

Her kan du sikre dig at din svømmepose altid er fyldt med det bedste og nyeste udstyr fra Speedo, Arena, Tyr, DMC, Finis, Madwave og Michael Phelps (MP). Hos Svømmespecialisten har vi alt det svømmeudstyr, du drømmer om. Svømmeudstyr er en vigtig del af svømmetræningen, og Svømmespecialisten går ikke på kompromis med kvaliteten, og har udvalgt de bedste produkter, som vi mener, kan være med til at gøre dig til en bedre svømmer. Vi holder også hele tiden øje med, hvad der kommer af nyt svømmeudstyr, som kan hjælpe dig til at nå dine mål.

-20%
Original price was: 199,00 kr..Current price is: 159,00 kr..
Vælg muligheder
-22%
Original price was: 279,00 kr..Current price is: 218,00 kr..
Vælg muligheder
Bestseller
-50%
Original price was: 1.298,00 kr..Current price is: 649,00 kr..
Vælg muligheder

Uanset om du er konkurrencesvømmer, motionssvømmer eller bare vil lære at svømme bedre, så kommer du hurtigere til at nå dine mål, hvis du har det rigtige svømmeudstyr. Svømmeudstyr er ikke kun en svømmetaske, en badehætte og et par svømmebriller, men også svømmefødder, zoomers, fingerpadles, snorkel, svømmeplade eller en pull-buoy, der kan hjælpe dig til at få en bedre teknik, når du svømmer. Hos Svømmespecialisten finder du svømmeudstyr fra alle de kendte mærker som Arena, Speedo, Tyr, Finis, Madwave og Michael Phelps.

Der findes rigtig meget svømmeudstyr, at vælge i mellem, og her kan du både spørge din svømmetræner om, hvilket svømmeudstyr du skal købe, men du kan også altid spørge Svømmespecialisten dygtige team af medarbejdere.