Svømmebriller Børn

Svømmebriller til børn

De fleste børn synes at det er ubehageligt at få vand i øjnene. Derfor er der rigtig mange børn der holder meget af at bruge svømmebriller uanset om de kan svømme eller ej. Derudover hjælper svømmebrillerne også dit barn med bedre at kunne se i vandet, hvilket vil være med til at gøre svømning sjovere og mere behageligt. Mange børn oplever at deres svømmebriller giver dem stor komfort og tillid i vandet, hvilket i stor grad hjælper dem med at lære at svømme. Det er vigtigt at vælge svømmebriller, der passer godt og som er behagelige at have på, så børnene kan nyde svømningen uden ubehag eller irritation i øjnene.

-15%
83,00 kr.
Læs mere
-21%
-21%
-21%
-21%
-21%
-21%
-21%
-17%
-17%
-17%
-17%

Hvilken størrelse svømmebriller skal mit barn have?

Når man taler om svømmebriller til børn, så handler det i stor grad om dit barns præferencer. Det vigtigste ved dit barns svømmebriller er, at de er behagelige at have på og bliver siddende hvor de skal. Der er dog en tommelfingerregel der siger, at jo yngre barnet er, jo større en brille. Derfor vil vi typisk anbefale en mindre svømmebrille til et stort barn, meget lig voksen svømmebriller. Hvorimod svømmebriller til mindre børn vil være større.

Hvordan undgår jeg dug i mit barns svømmebriller?

De fleste svømmebriller til både børn og voksne er produceret med en antidug belægning. Det kan dog over tid være nødvendigt at påføre et nyt antidug lag, på dine svømmebriller. Her er arenas antidug spray helt genial uanset hvilken type svømmebriller du bruger.

Skal jeg vælge farvet glas eller gennemsigtigt glas?

Det er igen en smagssag hvilket type glas, som man synes er mest behageligt at svømme med. Vi anbefaler oftest klart glas hvis du primært svømmer indendørs og farvet glas hvis brillerne primært er til udendørs brug. Det farvede glas fungerer nemlig lidt på samme måde som solbriller og vil derfor beskytte både imod solens skarpe lys men også imod solens UV-stråler.

Hvilke svømmebriller skal jeg vælge til mig barn?

Først og fremmest skal du vælge nogen, som sidder godt på dit barn. Det er vigtigt at brillerne har en rigtig god pasform til dit barns ansigt og hovedform. Derudover er det vigtigt at vælge nogen briller, som dit barn synes er flotte eller seje. Der findes så mange forskellige farverige og sjove designs til børn og at dit barn synes at briller er flotte er næsten lige så vigtigt som at de sidder godt.

Hvad er forskellen på svømmebriller til børn og voksne?

Svømmebriller til børn er oftest lavet i lidt mere slidstærke materialer end til voksne, da svømmebriller til børn gerne skal kunne holde til, at blive tabt. Vi udvælger altid svømmebriller til børn, som kan tåle at blive håndteret af børn. Det er derfor vigtigt for os, at de svømmebriller vi sælger ikke går i stykker hvis de bliver tabt eller hvis der bliver leget vildt i vandet.