Malmsten

Malmsten er en svensk producent der blev startet i 1974 af Tommy og Margareta Malmsten. De er kendt for, at lave udstyr til svømmehaller og udstyr til børn. Derudover laver de også svømmepools fra bunden, samt udstyr til poolen, hvis man har brug for hjælp til ens nye svømmehal. Malmsten er især kendt for deres skumprodukter, som de laver mange af, og i højeste kvalitet.

De er endvidere officiel samarbejdspartner med FINA som er svømmeforbundenes verdensorganisation, hvor de er leverandører af Racing Lane Lines til indendørs og udendørs svømning, vandpolo markeringer, vandpolo mål og net og mere til. De er endvidere også officiel samarbejdspartner med LEN, som er den europæiske svømmeorganisation.

De er derfor et særdeles anderkendt mærke, inden for vandsport.

Vi har et stort udvalg, af Malmsten udstyr til din svømmehal. Vi sælger mange af deres skumprodukter som nævnt tidligere. De er perfekte til børns leg i poolen, da de har en god flydeevne, og er yderst holdbarer, så de kan holde til den mængde stress de bliver udsat for, af de mange legende børn. Skumprodukterne kommer i mange forskellige varianter, der alle har et udseende af f.eks. dyr, blomster eller noget tredje.

Voers største “Malmsten sællert” er de originale svenskerbriller. Denne brille kaldes også “brillen der ikke vil dø”, og har man prøvet (og vænnet sig til dem), ved man hvorfor.

Derudover sælger vi også deres startskamler til svømmehaller på bestilling.