Aquasphere

Dette brand henvender sig specielt til dem, der gerne vil i vandet på stranden. Det kan være børnene, der gerne vil kunne lege i vandet timevis, og derfor har brug for en våddragt. Det kan også være de voksne, der skal ud og surfe eller på en tur med deres SUP. Aqua Sphere laver våddragter, der er egnet til det hele. Tag et kig i vores sortiment her og bliv klar til sommeren ved stranden.

Mest Innovative svømmebrille i verden
Mest Innovative svømmebrille i verden

Open water svømmebriller

Aquasphere DEFY. ULTRA Røgfarvet

769,00 kr.
Læs mere
Mest Innovative svømmebrille i verden
Bestseller
-62%

Badedragter med BH

Aquasphere Lima – Damer

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 150,00 kr..
Vælg muligheder

Aquasphere (tidligere Aqua Sphere)

Måske har du ikke lige tænkt over, hvor du har oplevet produkter fra Aquasphere? Dette fordi de flyver lidt under radaren, men de laver de suverænt bedste produkter inden for våddragter, svømmebriller og meget andet.

For hvor de andre mærker som Speedo, Arena, Finis og Mad Wave  fokuserer meget på konkurrencesvømning, så er Aquasphere i højere grad motionssvømmere og de mindre børns svømmemærke. Aquasphere er nemlig kendt og anerkendt, for deres meget behagelige svømme produkter, da det er komforten og kvaliteten, der er i højsædet.

Derfor er Aquasphere også det klart foretrukne svømmemærke, når det kommer til svømmebriller og badetøj til mindre børn og motionister. Et eksempel på dette er f.eks. svømmebrillen Aquasphere Vista Junior, som er så, så populær blandt alle svømmende børn. Faktisk er 40% af alle solgte svømmebriller fra Aqua Sphere.

Kort historie – lang fortalt

Aquasphere er endnu ikke engang 20 år gammel endnu, hvilket er meget lidt i forhold til de andre svømmemærker. Men alligevel har Aquasphere formået, at skabe sig en plads i markedet, som det bedste mærke, når det gælder komfort, kvalitet og teknologi.

Det hele startede i Genoa i Italien i 1998, hvor de første opdagelser til en revolutionerende ny svømmebriller blev gjort. For det var nemlig ideen i starten: At lave en svømmebriller henvendt til motionssvømmere og mindre børn, som både var komfortabele over længere tid, havde et stort syns udsnit samt var nem at tilpasse. Og det endte The Seal Swim Mask med at gøre, som blev lanceret året efter.

Siden da er det gået stærkt for Aquasphere, som i dag samarbejder med elite-atleter indenfor svømning og triathlon om nye produkter. Dette har udmøntet sig i en lang række af forskellige produkter indenfor svømningens verden, herunder mange forskellige svømmebriller til junior og børn, herunder kayenne og vista, badetøj, sandaler, våddragter, dykkerudstyr gennem Aqualung, træningsudstyr samt svømmetasker mm. – alt sammen med komfort og kvalitet i fokus.

Derfor bør du købe Aquasphere hos Svømmespecialisten

Som skrevet ovenfor, så er den største og bedste grund til, at man bør købe Aquasphere, den gennemsyrende fokus på kvalitet og komfort. Kvaliteten er simpelthen så sky høj, at hvis man først har købt et par Aquasphere svømmebriller, så behøver man først et nyt par svømmebriller, når man har smidt det par væk igen – for det bliver bare ikke sådan ødelagt. Og så er der jo komforten. Der findes altså bare ikke noget bedre end, at kunne svømme med et par svømmebriller i flere timer uden det skarver, laver mærker omkring øjnene eller irriterer – og det gør Aqua Sphere svømmebriller ikke på nogen som helst måde. Handler du her hos os, får du desuden:

  • Gratis fragt ved køb over 599 kr,-
  • Dag til dag-levering alle hverdage
  • Vores kundeservice står klar med råd og vejledning alle hverdage fra 8-18

Det er også på baggrund af disse to grundlæggende ting, at Aquasphere er så populært blandt specielt motionister og mindre børn. Disse har nemlig ikke behov for et mega-hurtige og seje svømmebriller/badetøj, som konkurrencesvømmere måske har, men skal bare være behagelige og nemme at have på.

Våddragt fra Aquasphere

En våddragt er meget rar at have på i havet, selvom det er sommer, og luften er varm. For det første er det langtfra sikkert, at vandet i Danmark er varmt, og for det andet giver den en smule opdrift. Det er smart for børnene, som stadig ikke er helt sikre i deres svømning. Mange børn bruger også en våddragt i svømmehallen for bedre at kunne holde varmen i det kolde bassin. På stranden er det også en stor fordel, at der er en UV-beskyttelse på faktor 50 i. Så behøver du ikke smøre hele barnets krop ind i solcreme.

Hvis du godt kan lide at surfe, er en våddragt en rigtig god idé. Du kan få en våddragt fra Aquasphere med både korte og lange ben. Hvad du skal vælge, afhænger af, hvor kuldskær du er, og hvad temperaturen i luften og vandet er. Både ved windsurfing, kitesurfing og stand-up paddling, kan du komme langt ud i vandet, og så kan der pludselig være meget langt ind til land igen, hvis du falder i vandet, og det er koldt, og du har trætte arme. Og selvom du synes, vandet er varmt inde ved land, kan det være overraskende koldt længere ude. Hvis det skulle ske, at du falder i, kan det også – selv for en voksen – være en stor hjælp, at der er en smule opdrift i sådan en neoprendragt.

Det allervigtigste, når du køber våddragt, er, at den slutter helt tæt rundt om halsen, ved hænderne og anklerne/lårene. Hvis der bliver ved med at komme nyt, koldt vand ind i våddragten herfra, bliver det sværere at holde varmen, da det er kroppens opvarmning af vandet inden under våddragten, der holder dig varm.

Svømmebriller og andet tilbehør fra Aquasphere

Når man snorkler eller svømmer på åbent hav i Danmark er en våddragt ligeledes god at have på. Desuden kan du med fordel købe et par svømmebriller fra Aquasphere for optimal komfort på svømmeturen. Vi sælger mange forskellige varianter. Prøv fx Aqua Sphere Kayenne Mirror, som er en fantastisk svømmebrille i alle situationer, og specielt svømmere, der lige er startet med konkurrencer, foretrækker denne svømmebrille. Svømmebrillen Kaiman Small Fit er god til både bassin og åbent vand, og udmærker sig ved at være smal og tilpasset optimalt ift. kindben og afstand mellem øjnene. Det giver en meget behagelig brille.

Til snorkling er det klart, at et snorkelsæt er en nødvendighed. Aquasphere har lavet rigtig mange forskellige til både børn og voksne i flotte farver og forskellig udformning. Du kan både få den klassiske, der dækker ned over næsen, og en full face-maske, der er god til dig, der er ny i at snorkle.